Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/unemyr.com/public_html/wp-content/themes/genesisChild/functions.php on line 738
Marketing agencier conversion optimization

Är webbdesigners dåliga på att leverera affärsresultat?

Många företag vänder sig till en reklambyrå eller en webbdesigner för att utveckla sin nya webbplats. Ofta verkar det som att de prioriterar artistisk höjd över funktion och affärsresultat.

Jag har många gånger sett stora nya webbplatser – utvecklade av kända firmor med stor budget – som är en total katastrof avseende att generera leads och bearbeta dem fram till köp.

Ofta är webbplatser passiva digitala broschyrer (så kallad “brochureware”), istället för de aktiva marknadsföringsmaskiner de kan och bör vara. Det tråkigaste av allt är att det är så lätt att göra rätt, och låta webbplatsen generera många nya leads helt automatiskt!

Därför spelade jag in en  kort video där jag ger lite tips på hur en webbsida kan leverera affärsresultat (t ex i form av fler leads), och inte bara är snygg!

Du ser filmen här:

Magnus Unemyr

Author, speaker and consultant in the aras of marketing automation, artificial intelligence, and the Internet-Of-Things. Contact me if you need help! Learn more.

GÅ KURSEN FRAMGÅNGSRIK AI TRANSFORMATION

BEHÖVER DU HJÄLP MED AI?